Intressant?

Gå med i vårt nyhetsbrev helt gratis och ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter

Valvet

Upplev historiens vingslag i våra autentiskt romantiska källarvalv! En våning där vår nybyggda bar möter de klassiska väggarna och det bågformade taket sedan 1500-talet. I vårt valv kan vi varmt välkomna uppemot 60 gäster. Här finns helt enkelt utrymme för både fest, en stillsam middag och kulturhistorisk inspiration med god mat och gott vin!

valvet

Uteservering

Vår oas mitt i centrala Lund. Ta en lunch i solen eller i skuggan på vår mysiga uteservering! På kvällarna har vi infravärmare som värmer medan temperaturen sjunker. Under sommarhalvåret sitter du med fördel och avnjuter våra rätter i en fin miljö där stadens puls är precis utanför grinden.

Övervåningen

Näst högst upp i huset ligger vår trevliga och familjära matsal. Med nyrenoverad bar och inredning sedan juni 2015 serverar vi dagens lunch här med glädje. Är ni ett sällskap på fem personer sitt bekvämt och trevligt vid ett av våra runda bord, är ni ett större sällskap sitt lite mer avskärmat till höger om trappen. Möjligheterna är många och lokalen ger utrymme till både god mat, trevligt sällskap och drömmar om historien.

ovanvåning
TOP Call Now Button